webshop
0
0
Hygiene Control Benelux is een specialist in sanitaire desinfectie

Industriële hygiëne, schoonmaakproducten en geur technologie. Vandaag de dag is persoonlijke en publieke hygiëne een uiterst relevant punt. Hygiene Control Benelux biedt verschillende producten aan die aan hygiëne gerelateerd zijn. Ons doel is om aan iedereen de beste hygiëne aan te bieden. We doen dit door de beste producten van de grootste merken voor de beste prijzen aan te bieden. Wij zijn onszelf ook continu aan het verbeteren zodat we onze klanten zo optimaal mogelijk tevreden kunnen stellen. Onze producten focussen zich op verschillende doelen en sectoren. Op deze manier kunnen wij doelbewust helpen met wat jij zoekt en wat je nodig hebt.

Producten die wij bieden

Schoonmaakproducten voor huis en publieke zones

Afwasproducten

Luchtverfrissers en aromaten voor verschillende ruimtes

Hagleitner hygiene producten

Desinfecteermiddelen voor alledaags gebruik.

 
Hoe kies je doelbewust een schoonmaakmiddel? De 5 voornaamste adviezen.

Het is onmogelijk om je een moderne kantoorruimte, publieke ruimte of een thuis voor te stellen zonder een ontwikkeld desinfecterend systeem. Het is overal aanwezig: van de behandeling doo personeel en mensen met de hand tot schoonmaken, desinfecteren van materialen, meubels en wassen. De basis van de kwaliteit en veiligheid van een desinfecterend middel – een doel voor elk gebruik.

1
Er zijn 3 verschillende criteria om een schoonmaakproduct te kiezen voor elke nood:

Efficiëntie

Veiligheid voor de gebruiker en de omgeving.

Economisch in gebruik.

 
2
Functies en eigenschappen van verschillende desinfecteermiddelen

De beschrijving van elk desinfecteermiddel bevat informatie over de actieve bestanddelen en concentraties. De structurele elementen van een cel worden beïnvloed door de actie van een chemisch onderdeel. :

 biguanides - veranderen de doordringbaarheid van een celmembraan, hetgeen lekkage veroorzaakt.;

 Chlorides - verhogen de doordringbaarheid van het omhulsel en vernietigen DNA en proteïnes.

 Alcoholen - denatureren proteïnen en vernietigen celmembranen.

 Hydrogeen peroxide: vallen belangrijke componenten van de cellen aan en isoleren proteïnen van het omhulsels

 Quaternaire ammoniumverbindingen - beschadigen het celmembraan, veroorzaakt lekkage en degradatie.

Als je een veilig desinfecteermiddel zoekt van een hoge kwaliteit, vermijd je best het gebruik van producten die chloride bevatten. Het is namelijk klinisch bewezen dat de schade bij gebruik van zo'n product groter is dan de voordelen.

3
Wanneer concentratie belangrijk is.

Bij het kiezen van een desinfecteermiddel, let je best op de concentratie van de alcohol. Het zou een concentratie van 60% tot 75% moeten hebben. Als de concentratie lager is, zal het product niet volledig desinfecteren. Als het hoger is (tot 80%), zal de huid op de handen merkbaar uitdrogen.

4
Hoe oppervlakken beschermen van bacteriën.

Wanneer veel mensen hetzelfde oppervlak aanraken doorheen de dag, zullen er verschillende bacteriën achterblijven. Veel bacteriën vormen een laag wanneer ze een verkiesbaar oppervlak raken. De bacteriële laag is goed beschermd van ongunstige effecten en bevatten ziekteverwekkers. Om het te vernietigen, gebruik je desinfecteermiddelen gebaseerd op enzymen. Deze vernietigen de biologische laag door zijn enzymatische componenten (protease, lipase, amylase) en ze breken de weefsels van de micro-organismen af. Deze desinfecteermiddelen leiden niet tot resistente, ziekteverwekkende microflora.

5
Gebruik producten die veilig zijn voor gevoelige oppervlakken en mensen.

Gebruik universele aldehyde vrije, chloorvrije producten voor het steriliseren van meubelen en apparaten. Deze middelen verwijderen uitgedroogde, gefixeerde vervuiling veilig en effectief, inclusief op moeilijk bereikbare plaatsen. Alsook brengen ze geen schade aan specifiek gevoelige materialen. Voor een veilige desinfectie van hoge kwaliteit, kies een product dat officieel geregistreerd staat en volg strikt de instructies en gebruiksaanwijzig wanneer je hiermee werkt.

Wij bieden alleen gecertificeerde producten aan met een goede reputatie onder duizenden gebruikers.

Wanneer je producten koopt voor thuis, het kantoor of een andere ruimte op onze website kan je er zeker van zijn dat deze vriendelijk zijn voor het milieu en voor mensen. Schoonmaken, opfrissen en desinfecteren van verschillende items wordt een gemakkelijke procedure en helpt uzelf veilig te houden van virussen en bacteriën. Daarbij bieden wij services aan (het vullen van verdelers, etc...) voor de gebruikers van onze producten.