0181 459152info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Assortiment

PEARL LINE
Pearl Line is de professionele dispenserlijn van het eigen merk Euro Products. Hoogwaardige producten, maar toch aangenaam geprijsd. Dankzij de transparante behuizing ziet u in één oogopslag hoeveel papier de dispenser nog bevat. Eenvoudig te openen met een drukknop, eventueel afsluitbaar met een slot met universele sleutel. De complete Pearl Line omvat 20 dispensers met een keuze uit Pearl White en Pearl Black.

INGO-MAN & SANTRAL
Functionele dispensers van SanTRAL® en Ingo-man®.
Deze dispensers voor bijvoorbeeld toiletpapier, papieren handdoekjes en zeep, zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in openbare sanitaire ruimtes en de medische sector.

EURO RVS
Euro RVS van het eigen merkt Euro Products is een professionele lijn dispensers in stoer en onderhoudsvriendelijk roestvrij staal. Een aanbod van verschillende maten dispensers voor bijvoorbeeld vouwhanddoekjes, toiletrollen en handreinigingsmiddelen.

Gojo & Purell
Het Britse Gojo & Purell Industries Inc. is producent van verschillende handreinigingsmiddelen en bijbehorende dispensers. Het brede scala aan touch-free dispensers, drukdispensers en wipe-dispensers is ontwikkeld voor iedere professionele werkomgeving, zoals de gezondheidszorg, sportcentra, kantoorgebouwen, productieomgevingen, voedselverwerking en openbare voorzieningen.

Download de uitgebreide folder welke u van nog meer informatie kan voorzien.

Meer weten over ons aanbod, wenst u een presentatie neem dan contact met ons op, wij komen u graag informeren.

Wenst u een directe prijsopgave van een van onze producten uit dit aanbod, vul het offerteformulier zo zorgvuldig mogelijk in en binnen 4 uur heeft u een uiterst scherp voorstel via de mail van ons.