webshop
0
0

Wie zijn wij?

Dit is de hoofdvraag van veel van onze (potentiële) klanten, die graag producten en diensten bij ons willen aanschaffen. Daarom bieden wij hier wat beknopte informatie om jou zo de belangrijkste info te verstrekken wat maar belangrijk mag zijn. Wij leveren diverse schoonmaak- en desinfecteermiddelen plus de technische apparatuur voor alle mogelijke bedrijven en instituten.

Wie zijn onze klanten en bezoekers?

Ons bedrijf biedt verschillende producten voor de volgende bedrijven en instituten:

- Showrooms en winkels

- Schoonmaakbedrijven

- Kantoren en gezamelijke werkplaatsen waar dagelijks vele
werknemers werkzaam zijn

- Gezondheidsinstituten

- Horeca bedrijven

Dit zijn mogelijk niet alle omgevingen waar onze producten toegepast kunnen worden. Indien jij echter welke dienst dan ook aan mensen aanbiedt, kunt u onze klant zijn. In de huidige pandemie omstandigheden is het extreem belangrijk om niet alleen elke drukbezochte ruimte optimaal schoon te houden, maar alsook om iedereen in deze ruimtes tegen allerlei gevaarlijke virussen te kunnen beschermen. Onze producten, die wij online via onze webshop aanbieden, gaan perfect met deze taken om. Wij kunnen jou zo aangenaam helpen om goed voor de hygiëne in je huis, kantoor of andere ruimte te zorgen, zonder dat dit extra veel geld kost. Plus er is nog een andere belangrijke reden om voor onze producten te kiezen: ze zijn namelijk ecologisch en veilig voor zowel mensen als het milieu. Wij bieden een grote selectie van hoge kwaliteitsproducten aan.

Wat is onze voornamelijkste activiteit?

In de buitengewone omstandigheden waarin we leven en het post-COVID tijdperk wat hier op zal volgen, raden wij echt bruikbare hygiëne oplossingen aan. Hygiene Control Benelux.nl kan ook jouw partner worden in alle faciliteiten op vlak van netheid en hygiëne. Je kunt in onze webshop verschillende producten van hoge kwaliteit verkrijgen die vriendelijk voor het milieu zijn. Wij bieden voor elk type gebruiker een uitgebreide keuze uit een gebalanceerd aanbod van chemische producten, verdelers en goed uitgedachte hervulsystemen, plus daarbij behorende diensten. Dit biedt een maximale efficientie en effectiviteit voor een aangenaam kostenplaatje, en verzekerd tevens van een zachte behandeling van alle mogelijke oppervlaktes. Wij kunnen jou met onze topkwaliteit producten van de best mogelijke prijs voorzien. Ons bedrijf beschikt daarnaast over een technisch bekwaam team dat er altijd voor jou klaarstaat, zodat zij jou te allen tijde van de juiste diensten kunnen voorzien.

Een bestelling plaatsen en alle mogelijke vragen.

Ons bedrijfsteam zorgt zeer goed voor jouw bestelling zodat wij jou keer op keer als een tevreden klant terug kunnen zien komen. Aarzel niet om alle mogelijke vragen te stellen of informatie te vragen. Al jouw vragen kun je via e-mail sturen naar: info@hygienecontrolbenelux.com