webshop
0
0
Wat kunnen winkels en showrooms doen om goed te ruiken?

Het aromatiseren van winkels en showrooms is een interessante wetenschap in het aantrekken van bezoekers en klanten. Geur kan namelijk het humeur van klanten en hun gedrag aangenaam beïnvloeden!
Frisse en zachte aroma's van vers katoen helpen klanten bijvoorbeeld om zich comfortabel binnen een retailomgeving te voelen en promoot tevens rustgevende gevoelens. Dit aroma combineert de essense van een nachtbloesem jasmijn met een witte muskaat, en kledingretailers houden er alsook behoorlijk van omdat het de natuurlijke geur van de stof van nieuwe kleding versterkt.

Er bestaan tevens verschillende “geheimen” over geuren zoals vers fruit, versgebakken brood, et cetera, en hoe deze geuren het gedrag van klanten beïnvloeden. Verkoopsruimtes worden volop geoptimaliseerd als het om het maken van de juiste sfeer gaat die goed samengaat met de goederen en services die men verkoopt. Denk hierbij maar aan de locatie, een speciaal décor, werknemersuniformen, een goede verlichting, kunstwerken en zelfs de temperatuur, de muziek en een aangename geur. Al deze componenten worden gecombineerd om zo een fijne winkelervaring te creëren. Denk maar eens na over de populairste retail locaties en je zult begrijpen wat wij bedoelen.

Al die verschillende geuren kunnen een humeur en soms zelfs het gedrag veranderen, aangezien deze diverse psychologische stimulansen teweeg brengen. Onderzoek toont aan dat het gebruik van een bepaalde geur heel direct een grote impact op de bedrijfsomzet heeft en het zou dus een sleutelelement in jouw retail marketing strategie moeten zijn. Het wijde bereik van de Hyscent retail geurverspreiders is daarom de perfecte oplossing voor jouw bedrijf voor als jij zoekende bent om de klantervaring te versterken, potentieel nieuwe mogelijke klanten aan te trekken en hen op lange termijn in de winkel te houden.

Als jij nog nooit overwogen had om een lucht aroma diffuser in jouw winkel of showroom te plaatsen, dan is dit zeer zeker het overwegen waard. Dit vanwege de enorme populariteit van de diverse geurervaringen in de Nederlandse winkels plus die in andere Europese landen. Als jij nooit eerder een geurervaring in jouw bedrijf hebt toegepast, dan kan dit zeer behulpzaam zijn in het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jouw klanten of gasten, om hen zo aan te moedigen om zich met jouw brand te verbinden en jouw bedrijfsnaam te blijven onthouden.

Waarom is dit belangrijk? Ten eerste is het niet zo gemakkelijk om de favoriet te zijn tussen al die verschillende lokale winkels met soortgelijke producten en goederen. Als je unieker wilt zijn tussen al die andere aanbieders, dan is de geurervaring altijd belangrijk. Door gepaste aromageuren te gebruiken, verbind je jouw merk namelijk op een emotioneel niveau met jouw klanten, iets wat de loyaliteit aan jouw merk vergroot. Geur zal ook voor meer sales zorgen omdat het de klant helpt om op basis van een gevoel te beslissen. Geur is immers aan het associëren van herinneringen gelinkt, en klanten zullen daardoor hun aangename ervaring dan ook langer onthouden en bij jou terugkomen.

Hoe kies je een specifieke Hyscent geur voor jouw winkel uit? Andere geweldige voordelen van een marketing op basis van een topkwaliteit aromageur zijn: een verbeterde merk- en koopervaring voor al jouw klanten. Een verhoging in de verkoopresultaten: want wanneer jouw showroom geweldig ruikt, dan zullen de klanten hier graag willen blijven. Recente studies tonen de basis van deze logica aan door te op te merken dat klanten tot 44% langer in de winkel blijven wanneer er van geurverspreiders in een winkelruimte gebruik gemaakt wordt. Het verhoogt daarmee eveneens de loyaliteit plus het merkbewustzijn van jouw bezoekers en klanten. Hyscent geuroliën verbeteren trouwens ook de productiviteit van jouw werknemers!

Dus waarom zou jij ook niet met het grote aanbod van Hyscent geuren, die gegarandeerd de zintuigen van jouw klanten zullen prikkelen, hun verlangen om iets aan te schaffen verhogen? Wij raden jou zodoende aan om onze nieuw gecreëerde geur items eens uit te proberen. Denk hierbij aan: versgebakken brood, speciaal voor winkelcentra om de klanten aan te moedigen vers gebakken goederen af te nemen. De geroosterde koffiegeur is daarnaast perfect om jouw klanten te verleiden een lekkere warme drank te nuttigen in een koffiehuis of restaurant. Probeer onze geuren uit en één daarvan zal daarna zeker jouw favoriete aroma in je bedrijfsruimte worden!