Detailhandel

Een verbeterde merk- en winkelervaring voor uw klanten

Ons assortiment geurdispensers voor de detailhandel van Hyscent is de perfecte oplossing voor uw bedrijf als u op zoek bent naar manieren om de ervaring van uw klanten te verbeteren en als u potentiële kopers wilt aantrekken en zorgen dat zij langer blijven.

Als je nog nooit een luchtverfrisser voor winkels hebt overwogen, is het zeker het overwegen waard vanwege de toenemende populariteit van geur belevingen en geuren voor winkels binnen Nederland

Als je nog nooit van gebruikt hebt gemaakt van een geur beleving voor uw zaak kan het echt helpen om een ​​onvergetelijke ervaring voor je gasten te creëren en Klanten aan te moedigen zich aan je merk te binden en te onthouden.

Andere grote voordelen van geurmarketing zijn:

  • Een verbeterde merk- en winkelervaring voor uw klanten.
  • Verkoopstijging: als uw ruimte heerlijk ruikt, zullen uw klanten willen blijven. Het is de basislogica, plus recente onderzoeken tonen aan dat shoppers tot 44% langer blijven wanneer geurverspreiders in een ruimte worden geïntroduceerd.
  • Verhoog de loyaliteit en bekendheid van uw klanten.
  • Verbeter de productiviteit van uw personeel met behulp van de geuroliën van HYscent

Dus waarom probeert u ons assortiment geuren niet, die gegarandeerd het reukvermogen en de kooplust van uw klanten wakker schudden. We raden onze nieuw gecreëerde:

  • Gebakken broodgeur, speciaal gemaakt voor winkelcentra om het winkelend publiek aan te moedigen vers gebakken producten te kopen.
  • Onze geur van gebrande koffie is perfect om uw klanten te verleiden een warme drank te kopen in uw zaak.