Horeca

Reinigingsproducten moeten vandaag de dag voldoen aan de hoogste presentatie-eisen en efficiënt zijn in verbruik. Een innovatieve doseertechniek in combinatie met moderne, milieubewuste reinigers reduceren de vaste was- resp. reinigingskosten aanzienlijk en voldoen daardoor aan de hoge eisen in de markt.

Hagleitner wordt vandaag de dag al gerekend tot de toonaangevende leveranciers op het gebied van keuken doseertechniek. De systemen ecosol Control en integralCOMPACT voegen hightech doseertechniek samen met innovatieve producten zoals serviceverlening tot een complete systeemoplossing.

Onze jarenlange knowhow gecombineerd met opgeleid en ervaren technici maken Hagleitner tot een competente en betrouwbare partner op het gebied van de complete keukenhygiene.

Wie juist doseert en zijn medewerkers continu schoolt in het juist omgaan met machines, apparaten en producten, geeft vuil geen kans, helpt het milieu te ontzien en spaart kosten.

Doseertechniek en de bijbehorende chemisch-technische producten zijn alleen werkzaam, wanneer zij op de juiste omstandigheden afgestemd zijn en wanneer zo optimaal mogelijk op naleving hiervan wordt toegezien.