Schoonmaak

Hagleitner levert optimaal op elkaar afgestemde reinigingssystemen voor de schoonmaak perfect onderhoud en waardebehoud van oppervlakken, vloerbedekkingen en interieurs. Onze oplosssingen zijn het antwoord op alle vragen in de moderne en professionele schoonmaak.

Hagleitner biedt met een uitgebalanceerd assortiment aan chemische producten, dispensers en doordachte navulsystemen en complete service de ideale keuze voor iedere gebruiker. Dit maakt maximale efficiënte en effectiviteit tegen optimale kosten mogelijk en zorgt voor een zo behoedzaam mogelijke behandeling van alle oppervlakken.

Hagleitner integral 2go

Het meest precieze schoonmaakmiddel doseersysteem in zijn klasse!

Nooit meer teveel of te weinig schoonmaakmiddel: met de Integral 2Go van Hagleitner stel je je hoeveelheid water in en het doseersysteem voegt exact voldoende schoonmaakmiddel toe. Geen verspilling meer!

Hagleitner heeft 15 jaar een filosofie nagestreefd: geconcentreerde wasmiddelen produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor het kostbare watervervoer minimaal wordt en het milieu wordt behouden. Haar expertise en de voortdurende ontwikkeling van baanbrekende formules, samen met de doseringstechnologie, creëren het intelligente reinigingssysteem Integral 2GO. Exacte dosering van detergent, gewoon gemengd met de benodigde hoeveelheid water.

Klik hier om de video te bekijken

Klaar 2GO.

Integral 2go voordelen in één oogopslag

  • Efficiënt: Een 2,6 l multiFILL cartridge van geconcentreerd reinigingsmiddel biedt tot 1.300 l oplossing voor gebruik.
  • Veilig: Een gesloten systeem beschermt de werknemers tegen het contact met het wasmiddel. Bescherming van drinkwater conform de EN 1717.
  • Individueel: Flessen, emmers of automatische schoonmaakmachines, alles kan precies opgevuld worden.
  • Handig: Gemakkelijke bediening dankzij het intuïtieve aanraakscherm en directe weergave.
  • Gemakkelijk: Door het stopcontact met de refill BOTTLE in te drukken, wordt de start / stop-functie geactiveerd en begint de dosering. Door de “PIPE integral 2GO” in het stopcontact te plaatsen en door de GO-toets in te drukken, worden grote hoeveelheden verwerkt.
  • Precieze: Kostenbeheersing en consistente kwaliteit van de gebruiksvriendelijke oplossing, gebaseerd op de ingenieuze magnetische doseerpomp “PUMP integral 2GO”, ontwikkeld door HAGLEITNER. Vergeleken met conventionele doseringseenheden zorgt het voor een exacte dosering onafhankelijk van waterdruk, viscositeit en temperatuur.
  • Hygiënisch: Het uitlaatmondstuk en de slang “PIPE integral 2GO” kunnen uit het apparaat worden verwijderd, gereinigd en ontsmet.
  • Toebehoren: Vanzelfsprekend een uitgekiend gamma van oa flessen, spray & pomp tot uw beschikking.