0181 459152info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Hand desinfectie

Hand Desinfectie?
Als zelfdrogende oplossing op basis van alcohol staat  onze desinfectant toe de handen te desinfecteren zonder water, zeep en handdoeken.

Wat als desinfectiemiddel?
De desinfectant  is een niet-allergisch desinfecteermiddel op ziekenhuiskracht dat 99,99% van de meest voorkomende ziekteveroorzakende bacteriën, virussen en schimmels uiterst effectief dood.
Als zelfdrogende oplossing op basis van alcohol staat de desinfectant toe de handen te desinfecteren zonder water, zeep en handdoeken.

Ofschoon de desinfectant gebaseerd is op alcohol, blijft de huid zijdezacht. De desinfectant is namelijk zelfdrogend, laat een natuurlijke olie achter op de huid en is een uniek mengsel van speciale ingrediënten die de huid beschermen en het vocht herstellen.

Hoe werkt de desinfectant?
Een van de actieve ingrediënten van de desinfectant is alcohol. Wanneer deze alcohol in contact komt met ziektekiemen, ontschikt het de moleculaire structuur van celproteïnen en doodt deze uiterst effectief. De alcohol droogt en het achterblijvende middel houdt de huid vochtig, zacht en bacterievrij.

Hoewel de desinfectant geen blijvend dodingeffect heeft, eens de alcohol gedroogd is, blijft u hygiënisch schoon tot er contact is geweest met geïnfecteerde oppervlakken.

Germstar
Desinfectie antimicrobisch spectrum
De desinfectant is zowel in vitro als in vivo getest tegen een breed spectrum van ziekteveroorzakende bacteriën zoals: HIV, noro-gelijke virussen, SARS-gelijke virussen, hepatitis E-Coli, salmonella, staphylococci. Voor veiligheidsbladen, certificeringen en het microbiologisch rapport, kunt u bij ons informeren.

Vanzelfsprekend voldoet onze desinfectant aan alle wettelijke Europese bepalingen.