010 2844018info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Germstar

Deze producten hebben gezorgd voor een revolutie in handhygiëne. De touchless dispensers, die in de eerste instantie onder de naam Germcontrol op de markt kwamen voorzagen in de behoefte van cruiseschepen. Op deze schepen met veel passagiers aan boord heeft de inzet van deze oplossing er voor gezorgd dat bacteriën, die de gezondheid en het vakantieplezier bedreigen, minder snel om zich heen grepen.

Mede door de opmerkelijke resultaten die op deze schepen werden bereikt ontstond er grote belangstelling om dit product op andere plaatsen waar handhygiëne van levensbelang is toe te passen.

Waarom Germstar?
Germstar
Miljoenen ziektekiemen veroorzaken allerlei ziekten door aanraking met diverse oppervlakken. Deze bacteriën vormen een dreigend probleem voor de samenleving. De cijfers liegen er niet om, gemiddeld sterven per jaar 1100 mensen door een infectie en dit aantal groeit helaas nog steeds.

Bacteriën beperken zich echter niet alleen meer tot ziekenhuizen, ook in uw directe omgeving zijn ze aanwezig. In feite worden meer dan 80% van alle besmettelijke ziekten verspreid door contact met de handen. Geld, winkelwagens, telefoon, lift, toilet, zakdoek, toetsenborden, materialen, deurknoppen en vanzelfsprekend fysiek contact met anderen. Een slechte handhygiëne is hiervan de hoofdoorzaak. Nogal wat handreinigers zijn onhandig in gebruik, zien er onaantrekkelijk uit en zijn niet aanwezig daar waar je ze echt nodig hebt. Hierdoor wordt te vaak verzuimd ze te gebruiken

Maar u hebt het nu zelf in handen. Zo ver hoeft het niet meer te komen! De oplossing is Germstar®