0181 459152info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Hagleitner

Innovatieve hygiëne.
Systemen te ontwikkelen die inspireren, oplossingen aanbieden, duurzaam zijn en prestaties leveren die onze klanten overtuigen – dat zijn de doelen die Hagleitner dagelijks nastreeft. Sinds 1971 heeft Hagleitner zich verbonden aan de slogan “innovatieve hygiëne”. Dat betekent: We willen onze klanten overtuigen door innovatie en service.

Daarom kunt u via Hygiene Control Benelux meteen dubbel profiteren:
Op de eerste plaats omdat Hygiene Control Benelux de officiële partner is van Hagleitner die zichzelf als trendsetter ziet op het gebied van de hygiëne en oplossingen nastreeft die u de zekerheid geven volledig bij de tijd te zijn. Op de tweede plaats omdat Hagleitner het begrip “service” dagelijks in de praktijk brengt, samen met Hygiene Control Benelux!

U profiteert via Hygiene Control Benelux van gekwalificeerd advies en begeleiding, directe bestellingen, kundige technici, gedetailleerde cursussen en een langdurige, betrouwbare samenwerking.

Hagleitner

 

 

 

 

 

Productie
Made by Hagleitner: alles van één leverancier. Van het eerste idee tot de uitlevering: Hagleitner ontwikkelt en produceert alle producten zelf. En dat is precies wat het grote verschil maakt. In het spuitgietsel van de kunststof onderdelen, de receptuur voor reinigingsmiddelen of de veredeling van papier voor gebruik in dispensers – in elk detail schuilt de kennis en ervaring van onze medewerkers. Deze unieke know-how zorgt ervoor dat onze producten op allerlei gebieden internationale maatstaven zetten.

Chemische productie
Hagleitner produceert alle vloeibare reinigings- en hygiëneproducten in eigen huis op een volautomatische productie-en afvullijn.

Spuitgieten
Hagleitner is vandaag de dag in staat zelf de kunststof onderdelen van de dispensers te gieten. Dat verzekert de best mogelijke eindproducten.

Dispenserbouw
Precisie heeft de hoogste prioriteit tijdens de assemblage. Alleen zo werken de apparaten storingsvrij bij de klant.

Papierverwerking
Snijden, stempelen, lijmen, perforeren – veredeling van papier is een kunst.
De kunstenaars werken bij de productie van Hagleitner.

Hagleitner Productie