010 2844018info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Hagleitner Hygiëne

Innovatieve hygiëne.

Wij vertegenwoordigen Hagleitner Hygiëne in Nederland.

Hagleitner staat voor innovatieve hygiëne. Hagleitner wil haar klanten overtuigen door innovatie en service. Dat is dan ook waar Hagleitner enorm goed in is: systemen ontwikkelen die inspireren, oplossingen aanbieden, duurzaam zijn en prestaties leveren die onze klanten overtuigen – dat zijn de doelen die Hagleitner dagelijks nastreeft samen met Hygiene Control Benelux.

Viezigheid, bacteriën, schimmels ed zijn met de innovatieve producten van Hagleitner verleden tijd: de producten vragen er gewoon naar gebruikt te worden.

Bij Hygiene Control Benelux kunt u dubbel profiteren:

  1. Omdat Hygiene Control Benelux de officiële partner is van Hagleitner die zichzelf als trendsetter ziet op het gebied van de hygiëne en oplossingen nastreeft die u de zekerheid geven volledig bij de tijd te zijn.
  2. Omdat Hagleitner het begrip “service” dagelijks in de praktijk brengt samen met Hygiene Control Benelux!

U profiteert via Hygiene Control Benelux van gekwalificeerd advies en begeleiding, directe bestellingen, kundige technici, gedetailleerde cursussen en een langdurige, betrouwbare samenwerking.

Hagleitner Hygiene Nederland
Hagleitner
Productie Hagleitner

Made by Hagleitner: alles van één leverancier. Van het eerste idee tot de uitlevering: Hagleitner ontwikkelt en produceert alle producten zelf. En dat is precies wat het grote verschil maakt. In het spuitgietsel van de kunststof onderdelen, de receptuur voor reinigingsmiddelen of de veredeling van papier voor gebruik in dispensers – in elk detail schuilt de kennis en ervaring van de medewerkers. Deze unieke know-how zorgt ervoor dat onze producten op allerlei gebieden internationale maatstaven zetten.

Chemische productie
Hagleitner produceert alle vloeibare reinigings- en hygiëneproducten in eigen huis op een volautomatische productie-en afvullijn.

Spuitgieten
Hagleitner is vandaag de dag in staat zelf de kunststof onderdelen van de dispensers te gieten. Dat verzekert de best mogelijke eindproducten.

Dispenserbouw
Precisie heeft de hoogste prioriteit tijdens de assemblage. Alleen zo werken de apparaten storingsvrij bij de klant.

Papierverwerking
Snijden, stempelen, lijmen, perforeren – veredeling van papier is een kunst.
De kunstenaars werken bij de productie van Hagleitner.

Oostenrijk / Zell am See
Hoofdkantoor, Europees magazijn, ontwikkeling, fabricage en productie