0181 459152info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Sense Management

Revolutionair uniek Facilitair Management!
Sense Een vraag gerichte planning door real-time informatie over de operationele status van de dispenser en de ruimte die zorgt voor gericht gebruik van personeel / afdeling en een geminimaliseerd voorraadbeheer.

Het Hagleitner Sense Management systeem beschikt ook over een groot aantal intelligente functies die uw werkzaamheden als facilitair manager aanzienlijk vereenvoudigen. Uniek en verlaagd significant de kosten van uw medewerkers of van het schoonmaakbedrijf.

Het meldt onder andere de staat van de vullingen en batterijen altijd en overal aan de ontvanger op een wijze zoals u instelt. Dit maakt een uiterst efficiënte routeplanning en vraaggerichte dienst voor de dispenser. Tevens kunt u ook overige noodzakelijke werkzaamheden voor die ruimte eenvoudig instellen in het Sense Management systeem.

De functie van de dispenser maar ook de status van de ruimte is continu gewaarborgd.

De innovatieve software oplossing kan worden gebruikt op alle browsers en apparaten zoals tablet, smartphone of PC. De gebruiksvriendelijke interface maakt het een uiterst eenvoudige bediening.

Individuele gebruikers instellingen zorgt ervoor dat elke medewerker in zijn of haar functie op het scherm ziet wat hij nodig heeft om aan te gaan werken.

Ideaal!! Vraag ons om een vrijblijvende presentatie.

Sense Management

Hagleitner senseMANAGEMENT