085 0477200info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Handdesinfectie

Germstar Hand desinfectie?
Als zelfdrogende oplossing op basis van alcohol staat onze desinfectant toe de handen te desinfecteren zonder water, zeep en handdoeken.

Wat als desinfectiemiddel?
De desinfectant is een niet-allergisch desinfecteermiddel dat 99,99% van de meest voorkomende ziekteveroorzakende bacteriën, virussen en schimmels uiterst effectief dood. Als zelfdrogende oplossing op basis van alcohol staat Xibu Sept hand desinfectie toe de handen te desinfecteren zonder water, zeep en handdoeken.

Ofschoon de desinfectant gebaseerd is op alcohol, blijft de huid zijdezacht. De hand desinfectie is namelijk zelfdrogend, laat een natuurlijke olie achter op de huid en is een uniek mengsel van speciale ingrediënten die de huid beschermen en het vocht herstellen.

Hoe werkt de hand desinfectie?
Een van de actieve ingrediënten van de hand desinfectant is alcohol. Wanneer deze alcohol in contact komt met ziektekiemen, ontschikt het de moleculaire structuur van celproteïnen en doodt deze uiterst effectief. De alcohol droogt en het achterblijvende middel houdt de huid vochtig, zacht en bacterievrij.

Hoewel de hand desinfectie geen blijvend dodingeffect heeft, eens de alcohol gedroogd is, blijft u hygiënisch schoon tot er contact is geweest met geïnfecteerde oppervlakken.

Hand desinfectie antimicrobisch spectrum
Hand desinfectant is zowel in vitro als in vivo getest tegen een breed spectrum van ziekteveroorzakende bacteriën zoals: HIV, noro-gelijke virussen, SARS-gelijke virussen, hepatitis E-Coli, salmonella, staphylococci. Voor veiligheidsbladen, certificeringen en het microbiologisch rapport, kunt u bij ons informeren.

Vanzelfsprekend voldoet de hand desinfectie aan alle wettelijke Europese bepalingen.