085 0477200info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Horeca

Germstar
Of uw gasten het naar hun zin hebben, hangt vaak af van kleine details. Of het nu gaat om de ambiance en de tafelaankleding, schone en frisse toiletten of een hygiënische keuken. Al deze zaken dragen bij aan het beeld dat de klant heeft van uw bedrijf.

We bieden naast het volledige inrichten van uw toiletten passende hygiëneoplossingen direct op de plek waar uw gasten dat wensen, die zorgen voor de gewenste uitstraling en zorgeloze hygiëne.

Optische orde en netheid bezorgt uw klanten een vertrouwde omgeving waarin zij graag nog een keer terug komen.

Betreft de keukenhygiëne van morgen – voor een schone vaat en een zuiver milieu – daarin ligt de innovatie van green efficiency.

Het gebruik van duurzame producten voor efficiënte reiniging in plaats van grondstoffen die schadelijk zijn voor gezondheid of milieu, dat is de kern van green efficiency.

Hygiëne Control Benelux realiseert zich dat het toepassen van goede hygiëne binnen enkele bedrijfsvoeringen niet toereikend is zoals het behoort, zeker binnen de voedselverwerkende industrie.

De algehele hygiëne omvat vele aspecten en meer dan alleen schoonmaken. Van bijvoorbeeld het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en hulpmaterialen tot aan de aanwezigheid van werkplannen en schoonmaakschema’s. Al deze aspecten zijn noodzakelijk voor de juiste bedrijfsvoering. Wilt u de status van de algehele hygiëne in uw bedrijf weten? Onze hygiëne check!