webshop
0
0
Reinigingsproducten voor de horecawereld
horeca1

De horeca heeft op dit moment extra reinigings- en verzorgingsproducten nodig. Het is immers erg belangrijk om alle werkplekken en ruimtes in een ideale schone staat te behouden. Om deze reden moeten alle sanitaire ruimtes, zoals bijvoorbeeld wasruimtes, over hoogwaardige hygiëne apparatuur beschikken, voorzien van de juiste reinigingsvloeistoffen, zeep, papieren handdoeken, enzovoort.

Reinigingsproducten moeten vandaag de dag uiteraard aan de hoogste normen voldoen en efficiënt in gebruik zijn. Innovatieve doseertechnologie in combinatie met moderne, milieubewuste reinigers verminderen het aantal schoonmaakbeurten en de hoeveelheid aan middelen. De schoonmaakkosten zijn veelal aanzienlijk om daarmee aan de hoge eisen van de hygiënecode voor de horeca te kunnen voldoen, dus een besparing op de kosten is altijd aangenaam te noemen.

Hagleitner wordt momenteel tot één van de toonaangevendste leveranciers op het gebied van doseertechnologie in de keuken gerekend. De ecolabel en integral COMPACT systemen van Hagleitner combineren hightech doseertechnologie met innovatieve producten met de daarbij behorende dienstverlening tot een complete systeemoplossing. Hun jarenlange knowhow gecombineerd met ervaren personeel maakt van Hagleitner een competente en betrouwbare partner op het gebied van complete keukenhygiëne.

horeca2
Reinig zonder moeite al het vaatwerk en de keukenomgeving

De afwasproducten die wij aanbieden, zullen jouw vaat zonder veel moeite schoon en glanzend maken. Jouw zorgen behoren daarmee tot het verleden omdat jij hier namelijk niet meer mee te maken hebt! We bieden enkel de beste afwasproducten om jouw werktaken gemakkelijker te maken en jou zo meer tijd te geven voor je favoriete bezigheden.

Al deze afwas- en ontsmettingsmiddelen zijn zeer zuinig in gebruik. Er zijn verschillende vaatwasproducten voor zowel machines als handwas, waarbij beide soorten milieuvriendelijk en veilig zijn. Wanneer jij deze veilige afwasmiddelen gebruikt, dan is al jouw vaatwerk echt schoon en zullen jouw gasten natuurlijk tevreden zijn.

Degenen die correct en continu hun medewerkers trainen in het juist omgaan met machines, apparatuur en producten, geven vuil geen kans, helpen het milieu te sparen en alsook kosten te besparen. De doseertechniek plus de daarbij behorende schoonmaakproducten zijn alleen maar effectief als ze aan de juiste omstandigheden aangepast zijn en als de naleving ervan zo optimaal mogelijk wordt gewaarborgd.

horeca3
Creëer een ​​aangename sfeer met de aroma diffusers en luchtverfrissers van Hyscent

Op iedere locatie is aroma een onderdeel van de sfeer en het comfort van haar bezoekers. Dit is omdat specifieke geuren op allerlei commerciële locaties steeds populairder worden. Geurmarketing is echt zoveel meer dan enkel met een speciale machine een aangename geur te verspreiden.

Met de juiste geur kun je namelijk het effect van de inrichting en haar audiovisuele beleving versterken. Dit is erg belangrijk voor het klantgericht ondernemen. Dus als jij ook de mogelijk onaangename geuren in jouw omgeving beu bent, dan ben jij bij ons absoluut aan het juiste adres!

Met de geurbeleving van Hyscent behoort dit immers tot het verleden. Deze innovatieve luchtverfrissers, die in kleine en grote ruimtes gebruikt kunnen worden, zijn een echte verademing. Ze zijn verkrijgbaar in allerhande geuren, zodat jij daaruit het perfecte aroma kunt kiezen.

De geur van verse koffie of warme chocolade, net gebakken brood en nog veel meer varianten kunnen jou en jouw gasten aangenaam in jouw horeca omgeving verrassen. Het Hyscent systeem maakt gebruik van speciaal geïmpregneerd granulen met een pure geur waardoor er lucht wordt geblazen. Deze systemen verspreiden zo een zuivere geur en produceren daarbij aantoonbaar geen ultrafijn stof, waardoor ze heel veilig zijn en ook vooral geen geursporen achterlaten.