010 2844018info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Hygiëne check & training

Hygiëne Control Benelux realiseert zich dat het toepassen van goede hygiëne binnen enkele bedrijfsvoeringen niet toereikend is zoals het behoort, zeker binnen de voedselverwerkende industrie.

De algehele hygiëne omvat vele aspecten en meer dan alleen schoonmaken. Van bijvoorbeeld het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en hulpmaterialen tot aan de aanwezigheid van werkplannen en schoonmaakschema’s. Al deze aspecten zijn noodzakelijk voor de juiste bedrijfsvoering. Wilt u de status van de algehele hygiëne in uw bedrijf weten?

Vraag om onze hygiëne check! Tijdens deze check wordt gekeken naar alle aspecten van schoonmaken en hygiëne binnen uw bedrijfsvoering. Zo kijken we welke schoonmaakmiddelen u gebruikt maar ook naar eventuele werkplannen en of er optimaal gebruik wordt gemaakt van eventuele doseersystemen. Na de hygiëne check weet u precies wat u kunt gebruiken voor een nog snellere, voordeligere en professionelere hygiëne optimalisatie binnen uw bedrijfsvoering.

Wij leveren daarvoor concrete adviezen, producten en reinigingsoplossingen die ervoor zorgen dat het hygiëneniveau het gewenste niveau bereikt. U ontvangt na de check concreet advies op welke punten u de hygiëne binnen uw bedrijfsvoering eventueel nog kunt verbeteren. Ook zorgen wij voor check-ups waarbij tussentijds gekeken of de hygiëne daadwerkelijk verbeterd is of dat u ergens anders tegenaan loopt waar wij u mee kunnen helpen.

Geintresseerd in onze hygiëne check?

Onze trainingen:

Basis hygiëne training & HACCP met specifiek aandacht voor de voedselverwerkende branches, uw medewerkers en u, worden op een kordate wijze geïnformeerd en getraind waarom hygiëne zo belangrijk is en hoe hygiëne goed en efficiënt toe te passen.

Handhygiëne training, een specifieke training en voorlichting hoe en waarom goede handhygiëne toe te passen.