010 2844018info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Luchtverfrissing van HYscent

Innovatieve droge geur technologie.
Droge natuurlijke geurcontrole zonder spray, zonder mist en zonder vloeistof. Discreet, effectief en stijlvol! Een verscheidenheid van heerlijke geuren in de twee verschillende families, Heritage & Aspirational.

POD

Vriendelijk en perfect voor elke kleine ruimte
De vier-kwadrant ontluchtingsgaten van de HYscent Pod zorgen ervoor dat het apparaat een optimale 360 graden geurverspreiding bereikt. Zonder het gebruik van spuitbussen, oplosmiddelen of batterijen

SOLO

Wilt u een discrete, effectieve en stijlvolle luchtverfrisser? Dit is de beste oplossing voor geurbestrijding voor gebruik in kleine ruimtes tot 220 m².

DUAL

Bent u elke dag dezelfde geur beu? Wilt u uw eigen geurmengeling maken? Met de Dual, is geurverfrissing nog nooit zo goed geweest. Perfect voor middelgrote ruimtes tot 600 m². Creatief met deze geur bestrijdende commerciële luchtverfrisser.

STEALTH

Stijlvol, slank en krachtig, de Stealth is uw geurverfrisser voor middelgrote tot grote ruimtes. Voor geurcontrole is dit de perfecte meest veelzijdige commerciële luchtverfrisser.

IVENT

De geurverfrisser voor moeilijke gebieden

Introductie van een oplossing voor die moeilijke gebieden: hoge plafonds, gangen en extra grote ruimtes. Ga groen en houd het simpel met de HYscent InVent, een geurbesturingsapparaat dat werkt met uw bestaande HVAC-luchtstroom. Klem de InVent gewoon in een plafondventilatie in de ruimte die u wilt ruiken om luchtstroom door het apparaat te genereren.

ONZE GEURFAMILIES

Ontdek de verscheidenheid aan heerlijke geuren in onze twee verschillende families, Heritage & Aspirational. Wat uw voorkeur ook is, HYscent heeft een geur voor u. Vervaardigd in Amerika, worden de droge navullingcartridges gemaakt met APAT (Advanced Polymer Absorption Technology). Onze eigen fabricagetechnieken garanderen de hoogste kwaliteit en consistentie.

WAAROM HYSCENT

Het gaat over puurheid. We zijn gepassioneerd door natuurlijke geuren van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt van de zuiverste essentiële en geuroliën die eco-gelukkig en gezond zijn. Ons assortiment luchtverfrissingsproducten past in elke omgeving.

GEURBEHEERSING

Bedek niet alleen slechte geurtjes, maar elimineer het ook! Odoraxe™ is ontwikkeld om geuren op moleculair niveau biologisch te elimineren en de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

Alle HYscent-vullingen bevatten Odoraxe, een geurtechnologie die wetenschappelijk is ontworpen en getest om onaangename geuren effectief tegen te gaan en die stankoverlast zelfs neutraliseert in plaats van ze te “maskeren”.

Odoraxe is effectief tegen slechte geuren zoals tabaksrook, badkamergeuren, lichaamsgeur, huisdieren, meeldauw, keuken en kookgeuren.

Met onze luchtverversingsreeks geurmachines kunt u uw kamer tegen slechte geuren redden.