webshop
0
0

Professionele geurbeleving | Professionele hygiene producten

Uw hygiëne, altijd 100% in orde

Uw dispenser meldt tekort

Hygiene Control Benelux ontvangt de melding

Onze specialisten vullen uw dispenser

Nooit een lege dispenser,

Altijd schone handen

Zorghuis

In zorghuizen heeft hygiëne extra aandacht, medisch en ondersteunend personeel zorgen voor alle aspecten van het welzijn van deze mensen, die verzorgd leven. Elk aspect van deze instituties komt met eigen standaarden naar schoonmaak toe. Appartementen, woonruimtes, waar mensen samenkomen en eetruimtes hebben speciale soorten hygiënische zorg nodig. Lees meer over hoe we u kunnen helpen de hygiene te verbeteren in uw zorghuis.

Mobiele applicatie

Gebruik de applicatie om uw hygiëne comfortabeler te maken. Wij bieden u een speciale applicatie aan, gebruiksvriendelijk en heel simpel, die uw zorgen vanwege hygiëne zal verlichten. Het zal u helpen met het vullen van de verdelers bij wasplaatsen zodra de zeep of het wasmiddel dreigt op te raken. Hiervoor volgt u volgende stappen. Wanneer iemand een lege dispenser vind, scant u de QR-code die op de dispenser zichtbaar is. Dit bedraagt de informatie die u nodig heeft om de dispenser te vullen. De meeste bedrijven hebben een reserve van de zepen en de wasmiddelen. De schoonmaker zal hiervan gebruik maken om de dispenser terug aan te vullen. Als er geen schoonmaakmiddel meer is voor de dispenser in kwestie, kan u de applicatie gebruiken om deze te bestellen voor uw bedrijf, in een paar minuten tijd. Stickers met de QR code kan u ook via de website bestellen. Download onze mobiele applicatie en bestel uw desinfecteermiddelen met gemak!

Xibu

XIBU is een van de wereldleiders in desinfectie producten. Vele bedrijven en particulieren vertrouwen deze producten. XIBU produceert onder andere doekjes voor gevoelige huid, schuim-en zeepverdelers, die heel belangrijk zijn in de huidige epidemiologische situatie in verschillende landen. De slimme reserve functie en vullingsniveau zijn indicatoren die ervoor zorgen dat de verdelers nooit volledig leeg zijn. Deze technologie combineert een optimale balans tussen de meest moderne technologie en de beste economie. Hierdoor worden deze producten meer en meer in gebruik genomen in organisaties. U kan de doeltreffendheid hier testen. Hier zijn de voordelen van de slimme verdelers:

  • Laag in onderhoud.
  • De meest hygiënische manier van schoonmaken.
  • Een reserve tank
  • Verstelbare uitgave kwantiteit.
  • Sluitend.

Schoonmaakproducten en COVID-19

Met de huidige omstandigheden is onze gezondheid en ons welzijn heel afhankelijk van onze hygiëne en de producten die we daarvoor gebruiken. COVID-19 verspreid zich van persoon tot persoon door kleine druppels, aerosols en door direct contact. Om u, uw familie en anderen te beschermen voor het virus, bieden wij producten van hoge kwaliteit aan, voor persoonlijk gebruik zowel als voor gebruik op de werkvloer, op onze webshop.

Over ons

Hygiene Control Benelux Is een vooraanstaand bedrijf in sanitaire desinfecteermiddelen, indusitriële hygiëne, schoonmaakmiddelen en geurtechnologie. Hygiene Control Benelux biedt verschillende producten aan gerelateerd aan hygiëne. Ons doel is om de beste producten aan te kunnen bieden aan iedereen. Wij doen dit door u alleen de beste producten van de grootste merken aan te bieden, aan de beste prijzen. Wij zijn dan ook doorlopend in de weer met verbeteren zodat we u tevreden kunnen stellen.

Contact opnemen

Indien u vragen heeft of meer informatie nodig hebt over onze producten, info@hygienecontrolbenelux.com

app

Download onze

Mobiele App