webshop
0
0

wasruimteHYGIËNE

Meest Modern Technologieën.

Desinfectie

Goed gedaan.

küchenHYGIENE

Glänzende Ergebnisse.

Hygiëne Control Benelux

Uw partner in volledige inrichting op het gebied van hygiëne en reiniging.

Wij van Hygiëne Control Benelux verduurzamen, besparen en maken van hygiëne een parel van eenvoud.

Totale sanitaire inrichting, geurtechnologieën en navulling, besteld bij één aanspreekpunt, waardoor wij u op dit punt volledig kunnen ontzorgen.

Innovatie en duurzaamheid staan bij ons voorop en zijn de reden hoe wij snel en effectief de markt veroveren.

Een enthousiast bedrijf die zin heeft in de toekomst en altijd voor u klaarstaat.

Onze specialiteit

Hygiëne Control Benelux levert innovatieve high-end producten aan uw bedrijf die de kwaliteit van het dagelijks leven verbetert en wat leidt tot een schone en hygiënische leef -en werkomgeving.

Perfecte dispensersystemen voor zeep, geur, handdoeken en toiletpapier bieden nette oplossingen voor het gehele bedrijf. Daarbij zorgen onze reinigingsmiddelen voor schone vloeren, glimmende oppervlakten en frisse geuren. Het beste visitekaartje voor al uw relaties.

Schone en frisse toiletten en een hygiënische leefomgeving dragen bij aan het beeld dat uw gast heeft van het bedrijf.

Win-win voor Milieu and Portemonnee

Bij Hygiëne Control Benelux zetten we ons in om producten te ontwikkelen die van toegevoegde waarde zijn voor het milieu én de portemonnee. Dit lijkt in eerste instantie een lastige opgave, maar deze waardes zijn juist heel goed verenigbaar.

Door meer geld en aandacht te besteden aan technologie, kunnen we een intelligent eindproduct afleveren dat er op gericht is dat mensen niet meer verbruiken dan nodig. Hierdoor wordt op jaarbasis enorm veel papier, zeep en schoonmaaksop bespaard. Zo sparen we de natuur en de bankrekening.

Win-win klinkt ons als muziek in de oren.

Hygiëne Control Benelux waarborgt de nieuwe hygiëne norm.

Met de nieuwe aangescherpte hygiëne die zich wereldwijd voltrekt, voelen wij ons geroepen om met onze kennis en expertise een veilige leefomgeving te creëren.

Met desinfectiepalen en automatische dispensers vermindert u het risico op verspreiding, waardoor bacteriën een halt wordt toegeroepen. Kijk wat u nog meer kunt doen!

Over ons

Ons familiebedrijf is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, onder de rook van Rotterdam. Wij zijn enkele jaren geleden begonnen met de verkoop van Hygiëne producten op brede schaal.

Doordat wij een jong, innovatief en wendbaar bedrijf zijn konden wij onze concurrenten telkens een stap voor zijn op het gebied van duurzaamheid. Hierdoor kunnen we snel en effectief marktaandeel verwerven.

De wereld verandert en de knappe koppen doen hun uiterste best om de wereld te behouden voor toekomstige generaties. Dit wordt breed ondersteunt door de samenleving en het bedrijfsleven.

Dit betekent dat alles duurzamer moet, groener, en dat we niet alleen moeten denken aan persoonlijk gewin maar dat we met elkaar een oplossing moeten zoeken om onze wereld leefbaar te houden.

Dit is het moment om samen voor de wind te varen. Een grensverleggend collectief waarin iedereen tot dezelfde vloot wordt gerekend. De renaissance vloot, met bolle zeilen, dat in volle vaart afstevent op een klare horizon.

Certificaten

Wij van Hygiëne Control Benelux zijn erg bedreven in eerlijk en transparant zakendoen. Maar een slager die zijn eigen vlees keurt is nooit betrouwbaar. Vandaar dat wij onze toebedeelde certificaten vol trots presenteren.