webshop
0
0

Toilet Hygiëne

Modernste Technologien.

Desinfectie

Veilige keus

Keuken Hygiëne

Glanzende resultaten.

Hygiëne Control Benelux

Uw partner in volledige inrichting op het gebied van hygiëne en reiniging.

Wij van Hygiëne Control Benelux verduurzamen, besparen en maken van hygiëne een parel van eenvoud.

Totale sanitaire inrichting, geurtechnologieën en navulling, besteld bij één aanspreekpunt, waardoor wij u op dit punt volledig kunnen ontzorgen.

Innovatie en duurzaamheid staan bij ons voorop en zijn de reden hoe wij snel en effectief de markt veroveren.

Een enthousiast bedrijf die zin heeft in de toekomst en altijd voor u klaarstaat.

Onze specialiteit

Hygiëne Control Benelux levert innovatieve high-end producten aan uw bedrijf die de kwaliteit van het dagelijks leven verbetert en wat leidt tot een schone en hygiënische leef -en werkomgeving.

Perfecte dispensersystemen voor zeep, geur, handdoeken en toiletpapier bieden nette oplossingen voor het gehele bedrijf. Daarbij zorgen onze reinigingsmiddelen voor schone vloeren, glimmende oppervlakten en frisse geuren. Het beste visitekaartje voor al uw relaties.

Schone en frisse toiletten en een hygiënische leefomgeving dragen bij aan het beeld dat uw gast heeft van het bedrijf.

Duurzaamheid

Win-win voor Milieu and Portemonnee

Bij Hygiëne Control Benelux zetten we ons in om producten te ontwikkelen die van toegevoegde waarde zijn voor het milieu én de portemonnee. Dit lijkt in eerste instantie een lastige opgave, maar deze waardes zijn juist heel goed verenigbaar. Door meer geld en aandacht te besteden aan technologie, kunnen we een intelligent eindproduct afleveren dat er op gericht is dat mensen niet meer verbruiken dan nodig. Hierdoor wordt op jaarbasis enorm veel papier, zeep en schoonmaaksop bespaard. Zo sparen we de natuur en de bankrekening. Win-win klinkt ons als muziek in de oren. ‘Innovatief, duurzaam en gericht op de toekomst. Bij Hygiëne Control Benelux is duurzaamheid geen modewoord. Het is ons verdienmodel. Door effectieve besparing garanderen wij lagere kosten!’

Over ons

Ons familiebedrijf is gevestigd in Berkel en Rodenrijs onder de rook van Rotterdam. De oprichter van Hygiëne Control Benelux is Michel Kagenaar, voor ons beter bekend als Pa. Hij is enkele jaren geleden begonnen met de verkoop van Hygiëne producten op brede schaal, maar omdat de vraag en het werk te veel werd, heeft hij ons (mijn broer Dani en ik) aangenomen om te helpen met de bedrijfsvoering.

Dit hebben we lange tijd gedaan en na verloop van tijd kregen wij meer inspraak. En met meer inspraak komt meer verantwoordelijkheid. Dus stonden wij er op een nieuwe koers te varen. De wereld verandert en de knappe koppen doen hun uiterste best om de wereld te behouden voor toekomstige generaties. (Daar rekenen wij onszelf ook nog onder)

Dit betekent dat alles duurzamer moet, groener, en dat we niet alleen moeten denken aan persoonlijk gewin maar dat we met elkaar een oplossing moeten zoeken om onze wereld leefbaar te houden. Dit was de periode dat we Hagleitner op onze weg tegenkwamen. Een innovatief bedrijf, dat tot dezelfde vloot gerekend wordt als wij. Een renaissance vloot, met bolle zeilen, dat in volle vaart afstevent op een klare horizon.

Certificaten

Wij van Hygiëne Control Benelux zijn erg bedreven in eerlijk en transparant zakendoen. Maar een slager die zijn eigen vlees keurt is nooit betrouwbaar. Vandaar dat wij onze toebedeelde certificaten vol trots presenteren.