webshop
0
0
Hygiëne in kantoren: hoe een veilige ruimte aan te bieden

Hygiëne op de werkvloer en daaromheen beïnvloeden de effectiviteit van het gehele werkproces. Alle werkplaatsen en hun nabije omgevingen dienen hygiënisch te zijn voor zowel de werknemers als hun bezoekers. Dit is op alles van toepassing, dus niet alleen de werkvloeren alwaar voedsel genuttigd wordt en persoonlijke activiteiten verricht worden. Kantooromgevingen, die heel veel personen elke dag weer gebruiken, bieden de ideale omgeving voor bacteriën en virussen om zich te verspreiden en om ziekten te verwekken.

Vele onderzoeken tonen aan dat 60% van de werkziekten die in een afwezigheid resulteren, door een vervuilde omgeving opgedaan worden. Onhygiënische wasplaatsen kunnen hiervoor vaak de bron zijn, want deze ruimtes bieden een omgeving waarin pathogenen kunnen floreren. Dit gecombineerd met slechte hygiënische werkwijzen, maken het probleem alleen maar erger wanneer ziektekiemen zich in de wasplaats zich op handen overplaatsen en zo door het kantoor verspreiden. Deze situatie kan hierdoor tot zieke werknemers leiden.

Om veel gezondheidsproblemen te vermijden bieden wij allerlei verschillende schoonmaakproducten en apparatuur aan om de kantooromgeving aangenaam schoon en veilig te houden, dit zowel voor de werknemers als hun bezoekers. In onze uitgebreide webshop kunnen allerhande professionele hygiënische producten en ontsmettingsmiddelen gevonden worden om dit allemaal mogelijk te maken.

Enkele door ons aangeboden wasplaats ideeën

De combinatie van onder meer Hagleitner hygiëneproducten tezamen met een restyling of herplaatsing in wasruimtes garandeert een juist gebruik van deze dispensers. Dit is absoluut nodig voor het toepassen van een optimale hygiëne. Voor een nog gezondere omgeving op de werkvloer gebruiken onze klanten tevens Xibu's contactloze dispensers voor het ultiem toepassen van hygiëne. Deze verschillende soorten dispensers kunnen vervolgens op diverse locaties in het gebouw te vinden zijn, waaronder de wandelroutes tussen de verschillende departementen en de ingang van het bedrijfsrestaurant of de gezamenlijke eetruimte. Wanneer de wasplaatsen met deze apparatuur aanpast worden, dan zijn ze tevens handiger en economischer in gebruik.

Ons hoofddoel in de buitengewone tijd waarin we leven is de bescherming van al onze klanten tegen de risico's van een slechte hygiëne. Onze experts leveren continu een optimale en betrouwbare hygiëne dienstverlening aan, zodat het management en overige personeel zich volledig op de werking van het bedrijf kan focussen, wetende dat alle werknemers, bezoekers en klanten qua hygiëne veilig zijn.

Nadat Hygiene Control Benelux veel bedrijven en instellingen heeft geassisteerd met de levering van professionele hygiënische diensten en producten, hebben hun werkgevers een grote reductie in ziekteverzuim ondervonden. Onze producten vormen dan ook vaak de basis van een reductieplan op besmettingen van ziektes op de werkplaats. Wij bieden daarnaast een speciale mobiele app die meehelpt bij het vlot opvullen van lege dispensers. Zo zal er altijd voldoende zeep en andere schoonmaakmiddelen in de wasruimtes aanwezig zijn.

Ben je ook geïnteresseerd in onze top hygiene producten en diensten, verken dan onze website om zo allerhande belangrijke toepassingen en oplossingen te vinden. Indien er meer informatie gewenst is of er een vraag is, neem dan per telefoon, e-mail of via messenger contact met ons op. Wij helpen jou dan graag verder!