010 2844018info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Magicus geurkolom

Een aangename geur dankzij de Magicus geurkolom!

Aangename ruimten geven vertrouwen, ze creëren een sfeer van ontspanning en welzijn. Met de MAGICUS-geurkolom en de perfecte geurstoffen kunt u de juiste ambiance geven aan elke sfeer – en nodigen uw klanten uit om te blijven. De MAGICUS- geurkolom is volautomatisch en is geoptimaliseerd voor gebruik in geurmarketing.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Volledig automatisch: de MAGICUS zorgt voor een uniforme, stimulerende kamergeur. Het heeft een volledig automatische smaak en is geoptimaliseerd in combinatie met onze geurmixen
    voor gebruik in geurmarketing.
  • Economisch & individuele instelling: onze producten overtuigen u niet alleen met kwaliteit maar ook met economie de MAGICUS geurvullingen hebben een lange gebruiksduur.
    Wij passen de MAGICUS precies aan uw behoeften aan: u bepaalt wanneer en in welke intensiteit de aroma diffuser een kamer moet ruiken.
  • Kleuren. Lichtgevend uitzicht. Met MAGICUS kunt u ook een speciale sfeer creëren voor uw kamers. De geurkolom kan in verschillende kleuren worden verlicht en kan aangepast worden aan elke sfeer.
  • Na-vullingen: voor MAGICUS bieden wij een verscheidenheid aan langdurige geuren – van verfrissend tot verfrissend tot zacht.

De Magicus navullingen