Xibu
Hyscent
Hagleitner

LUCHTVERFRISSING VAN HYSCENT

Waarom?

Het gaat over puurheid. We zijn gepassioneerd door natuurlijke geuren van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt van de zuiverste essentiële en geuroliën die eco-gelukkig en gezond zijn. Ons assortiment luchtverfrissingsproducten past in elke omgeving.

Geuren met de perfecte mix van natuurlijke geuren.

Ontdek de verscheidenheid aan heerlijke geuren in de twee verschillende families, Heritage & Aspirational. Wat uw voorkeur ook is, HYscent heeft een geur voor u. Droge natuurlijke geurbeleving zonder spray, zonder mist en zonder vloeistof. Discreet, effectief en stijlvol!

Uw ‘go-to’-verzameling vertrouwde en geruststellende geuren met een breed scala aan klassieke favorieten die bij elke stemming passen en elke ruimte opfrissen. Als u op zoek bent naar commerciële luchtgeur, vindt u de perfecte geur voor onze commerciële geurverspreiders.

Een zorgvuldig samengestelde verzameling van on-trend geuren die inspireren en genieten van verfijning, stijl en schoonheid.

De structuur van een geur wordt de olfactieve piramide genoemd.

Net als in de muziek, zijn geuren samengesteld uit een complexe mengeling van noten: top-, midden- en basistonen die gebalanceerde en verfijnde composities creëren.

De verhouding tussen die tonen beïnvloedt zowel het karakter als de prestaties van de geur.
De intensiteit van de geur is reflecterend in de individuele eigenschappen van de natuurlijke oliën

Geurbeheersing

Bedek niet alleen slechte geurtjes, maar elimineer het ook! Odoraxe™ is ontwikkeld om geuren op moleculair niveau biologisch te elimineren en de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

Alle HYscent-vullingen bevatten Odoraxe, een geurtechnologie die wetenschappelijk is ontworpen en getest om onaangename geuren effectief tegen te gaan en die stankoverlast zelfs neutraliseert in plaats van ze te “maskeren”.

Odoraxe is effectief tegen slechte geuren zoals tabaksrook, badkamergeuren, lichaamsgeur, huisdieren, meeldauw, keuken en kookgeuren.