010 2844018info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Over ons:

Sinds 2005 uw flexibele groothandel van hoogwaardige hygiëneproducten van de twee innovatieve merken Germstar & Hagleitner en van het merk HYscent, droge natuurlijke geurtechnologie.

U koopt / least direct of huurt via onze Full Service & Verbruik condities met diverse servicefrequenties voor het aanleveren van de verbruiksproducten en onze hoogwaardige hygiëneproducten tegen een correcte prijs.

De ultieme duurzame en verantwoorde oplossingen voor in de keukens en het schoonhouden van objecten maakt het gehele producten – en dienstengamma kompleet!

Feit is dat in de praktijk bij bedrijven en instellingen de algehele hygiëne significant verbeterd is, de toiletbeleving meer dan voldoende is en de keukens en objecten verantwoord schoon!

Nieuw is Styling & Refit! Uw toiletten inrichten, verbouwen of renoveren met creatieve ontwerpen en een op uw wensen uitgevoerde inrichting met beeld, licht en geluid of muziek.

Op deze wijze bent u op het juiste adres en kunt u efficiënt hoogwaardige hygiëneproducten huren of aankopen en uw wasruimte en toiletten laten stylen met net dat beetje meer.
Helder, eveneens in de mogelijkheden!