Wie zijn wij?

Wij zijn Hygiene Control Benelux en bieden u het gemak voor het bestellen van al uw hygiene producten in de breedste zin van het woord. HygieneControlBenelux  is uw leverancier voor meerdere merken en beschikt uit een ruim assortiment.

Door op de hoogte te zijn en de nieuwe technologieën op facilitair gebied te volgen, zijn wij als Hygiene Control Benelux.nl voor u de partij. Wij bieden u een passende service en zijn bereikbaar via ons mailadres: info@HygieneControlBenelux.com.

Door op deze manier te werken kunnen wij u voorzien van een juiste prijs en kwaliteit verhouding. U kunt met uw vragen bij ons terecht via info@HygieneControlBenelux.com en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Ons team verzorgt met veel zorg voor uw bestelde producten zodat wij u mogen terug verwachten als een tevreden klant.

Wat doen wij?

Wij denken niet, wij doen. Wij als Hygiene Control Benelux.nl zijn uw partner in alle voorzieningen op het gebied van hygiëne maar ook uw vraagbaak voor andere artikelen buiten om ons assortiment op de webshop, stuur uw vraag door via mail naar info@HygieneControlBenelux.com

Ons assortiment bestaat uit A-merken en Hygiene Control Benelux.nl werkt alleen met fabrikanten die bekend zijn op de markt. Ook beschikt Hygiene Control Benelux.nl over een technisch team die altijd voor u klaar staat zodat u ten alle tijden de juiste service verleend wordt.

Technische Buitendienst

Onze technische servicedienst verzorgt alle reparaties van alle merken machines, ter plaatsen of op de werkplaats. Plan een afspraak met onze service medewerker via info@HygieneControlBenelux.com en wij zullen u voorzien van een offerte. Ook verzorgen wij de montage van dispensers.

Whatsapp Servicedesk

Onze afdeling verkoop en servicedienst is te bereiken via Whatsapp, zie contactgegevens onder aan de pagina. Op deze manier wordt u z.s.m. geholpen.

Offerte aanvraag

Wij bieden kwaliteit voor de juiste prijs. Vraag uw offerte aan via onze verkoopdienst die via mail te bereiken is: Info@hygienecontrolbenelux.com

Bezorgen

Wij maken gebruik van verschillende transporteurs om onze producten bij u te leveren.