0181 459152info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Over ons:

Sinds 2005 uw flexibele en met een Rotterdamse mentaliteit partner voor hoogwaardige hygiëneproducten van enkel innovatieve merken.

Door de jarenlange ervaring en hedendaagse mogelijkheden bieden wij tevens uiterst praktijk gerichte hygiëne check & trainingen aan ter bevordering van goede en efficiënte hygiëne naleving.

Feit is dat in de praktijk bij bedrijven en instellingen de algehele hygiëne significant verbeterd is met onder andere minder infecties en een lager ziekteverzuim tot gevolg.

U koopt direct of huurt via onze Full Service & Verbruik condities met diverse servicefrequenties voor het aanleveren van de verbruiksproducten en onze hoogwaardige hygiëneproducten tegen een correcte prijs.
Nieuw is Styling & Refit! Uw toiletten inrichten, verbouwen of renoveren met creatieve ontwerpen en een op uw wensen uitgevoerde inrichting met beeld, licht en geluid of muziek.

Op deze wijze bent u op het juiste adres en kunt u efficiënt hoogwaardige hygiëneproducten huren of aankopen en uw wasruimte en toiletten laten stylen met net dat beetje meer.
Eenvoudig en vertrouwd.

“At your disposal”

Ton-ten-Westenend

 

 

 

Hygiene Control Benelux / Ton ten Westenend