webshop
0
0
Ecologische en effectieve schoonmaakproducten voor uw huis en bedrijf.

In de epidemiologische situatie waarin we momenteel leven is netheid en het desinfecteren van je woning en bedrijf van essentieel belangrijk. Om deze reden moet je zeker de juiste schoonmaakproducten uitkiezen om alles zo veilig mogelijk voor jezelf en je huisdieren (als jij die hebt) te houden, zonder de natuur daarbij schade aan te doen. Plus er zijn adequate desinfecteermiddelen nodig voor al die commerciële plaatsen of ruimtes waar veel mensen samenkomen of verblijven, zoals hostels, hotels, vergaderzalen en andere ontmoetings- en verblijfplaatsen.

In de huidige omstandigheden is het zonder meer van topbelang om niet alleen de leefruimte, maar ook jezelf tegen gevaarlijke virussen te beschermen. De juiste schoonmakers creëren daarom een veilige microflora zonder het gebruik van schadelijke desinfecteermiddelen. De correcte ecologische schoonmaakproducten maken ook korte metten met oude vlekken, vet, geuren en huisstofmijten, net zoals die slechte agressieve chemicaliën dat zouden doen. Plus de aanwezigheid van de juiste certificaten, zoals het Europese Ecolabel milieukeurmerk, toont aan dat ze niet alleen veilig, maar ook effectief zijn.

Wij bieden jou een grote variëteit aan topkwaliteit hygiëneproducten. De door ons geleverde ecologische schoonmaakproducten, die in de webshop te vinden zijn, zullen alle belangrijke hygiënische taken zorgvuldig op zich nemen. Wij helpen jou zo niet alleen om zonder extra kosten ervoor te zorgen dat al die ruimtes optimaal milieuvriendelijk schoongemaakt kunnen worden, maar een andere belangrijke reden om onze eco producten te gebruiken is dat ze ecologisch en veilig voor de mens en de natuur zijn.

Waarom kiezen voor ecologische “groene” producten?

Hier kan u vijf redenen vinden om te kiezen voor veilige, natuurvriendelijke producten.

  • Van veel schoonmaakchemicaliën is het geweten dat ze milieuschade aanrichten door middel van het blijkbare onschadelijke sodium lauryl sulfaat (die giftig is voor water) en phytalaten (die gelinkt zijn aan reproductie gezondheidsproblemen bij dieren)

  • In plaats van een mand vol schoonmaakproducten te kopen voor de keuken, badkamer, toilet, douches, lavabo's en ramen, zijn er vele ontwikkelaars van schoonmaakproducten die producten produceren voor veelzijdig gebruik om terug te snoeien in onnodig afval en om ruimte te besparen. U kan hervulbare verpakkingen keizen voor schoonmaakdetergenten om het milieu te beschermen van tevelen aan plastic afval.. Wij bieden u verschillende verdelers, voor zeep, ontsmettingsmidel en andere producten, die u kan gebruiken voor een langere termijn.

  • Onze schoonmaakproducten bevatten minder allergenen en de meesten zijn geschikt voor mensen met een allergie en irriteren de huid niet.

  • Ecologische schoonmaakproducten vermijden harde chemicaliën. Het is actueel voor badkamers en andere sanitaire ruimtes.

  • Milieuvriendelijke schoonmakers zijn beter en veiliger voor de gebruikers, kinderen, mensen met allergieën enz. Minder chemicaliën en meer plantenessentie en andere organische componenten helpen met het schoonmaken van het huis en de flat zonder de natuur te schaden.

Wanneer je het met deze bovenstaande redenen eens bent, dan kan ook jij vandaag nog via de webshop  voor al onze hoge kwaliteit eco producten kiezen die vriendelijk voor het milieu zijn. Hagleitner biedt voor elke milieubewuste gebruiker een ideale keuze met hun gebalanceerd assortiment aan ecologische producten, verdelers en goed uitgedachte hervulsystemen, plus tevens een complete service. Dit maakt niet alleen een maximale efficiëntie mogelijk, maar is tevens heel kosteneffectief terwijl het een zachte behandeling op elk oppervlak verzekert.

Een economisch en optimaal gebruik van middelen
Gebruik nooit meer te veel of te weinig schoonmaakmiddel: met het integral 2Go systeem van Hagleitner bepaal je zelf een hoeveelheid water, waarna het doseersysteem hier exact het juiste gehalte aan detergent toevoegt. Er is zo geen verspilling meer! Hagleitner houdt al 15 jaar de volgende filosofie aan: geconcentreerde detergenten van de hoogste kwaliteitsstandaard produceren, het minimaliseren van kostbaar water, plus het behoud van het milieu. Haar expertise en de voortdurende ontwikkeling van baanbrekende formules, tezamen met een perfecte doseertechnologie, creëerde het intelligente Integral 2GO schoonmaaksysteem.