010 2844018info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Styling & Refit

Een mooi en stijlvol ingerichte wasruimte & toilet behoort ook bij uw onderneming.

In samenspraak met u komen we tot creatieve ideeën op gebied van het ontwerp, we geven vervolgens veel aandacht aan de uitvoering zodat ook uw wasruimte & toiletruimte geheel opgaat in uw visie betreft de gehele onderneming.

Een styling geeft de wasruimte & toiletten uw eigen uitstraling!

Vanzelfsprekend krijgen gebruikersdetails ook de aandacht, denk hierbij aan oa voldoende kledinghaken, baby-verschoningsmogelijkheden.

Het geheel kan optioneel afgemaakt worden met muziek en geur. Muziek maakt stemming en overstemt ongewenst geluid, en gepaste geurtechnologie zal het geheel perfectioneren. Onze geuren van ons eigen merk HYscent zijn gebaseerd op droge technologie, geen mist of spray en zonder vloeistof.

De opgeleverde wasruimte en toiletten zullen voldoen aan de wettelijke gestelde eisen, zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn vandalismebestendig. 

In combinatie met onze dispensers van Hagleitner die met een door ons geringe aanpassing opgaan in de omgeving,  echt uw visitekaartje voor uw relaties, bezoekers en personeel.

Kiest u voor de hoogste kwaliteit tegen een correcte prijs, dan bent u bij ons op de juiste plek.

Styling Refit

Heeft u een wasruimte of toilet wat aandacht nodig heeft, maar u ziet op tegen een algehele renovatie, dan kunt u kiezen voor onze Styling Refit. We bespreken uw wensen, bespreken uw budget waarna we deze ruimtes oppakken en in een kort tijdspad binnen het afgesproken budget maken we er iets moois van.

U zult versteld staan van het resultaat, zo eenvoudig kan het zijn.

Wenst u meer informatie, wij komen graag met u uw wensen bespreken.