0181 459152info@hygienecontrolbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Waarom HCB - Euro Products

MTS SanitairSanitair: Het toilet geldt als een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Klanten zijn keihard en onverbiddelijk: 'als het toilet niet in orde is, zal er aan de rest van het bedrijf ook wel het een en ander schorten', zo luidt de algemene opvatting. Een schoon toilet wordt daarentegen met betrouwbaarheid geassocieerd.Met ons uitgebreide assortiment sanitaire producten weet u zeker dat uw toiletgroepen smetteloos worden en blijven. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor bacterieremmende reinigingsdoekjes, handgel, toiletpapier, handdoekrollen en toiletbrilreinigers. In ons productoverzicht vindt u werkelijk alles wat u op het gebied van sanitaire hygiëne nodig heeft.MTS AutomotiveAutomotive: Bij fabricage en onderhoud in de automotive is een schone werkomgeving uitermate belangrijk. Wij leveren pluisarm, sterk absorberend papier, zware kwaliteit poetsdoeken en poetskatoen voor meermalig gebruik of in een wegwerpvariant. Onze producten zijn tevens uitermate geschikt voor het opruimen van grove vervuilingen. Daarnaast hebben wij handreinigers zonder oplosmiddel die speciaal voor vervuiling door kleefmiddelen en kitten ontwikkeld is. Garagebedrijven en werkplaatsen kunnen niet zonder.
MTS FoodFood: Overal waar met etenswaren wordt gewerkt, moet de werkomgeving absoluut schoon zijn. Hygiëne is tenslotte van het grootste belang om eventuele besmettingen te voorkomen. Wij kunnen u precies vertellen met welke doeken en absorptiematerialen u de beste reinigingsresultaten behaalt. Maak kennis met deze producten en ontdek het gemak van onze nonwovens, poetsdoeken en papierproducten.Niet alleen een schone werkplek is van groot belang; ook uw medewerkers moeten vanzelfsprekend aan alle eisen op het gebied van hygiëne voldoen. Voor hen hebben wij de juiste desinfecterende handreinigers en bijbehorende verzorgende producten in huis. Ook in deze branche geldt: Wij gaan verder dan zichtbaar schoon.MTS GrafischGrafisch: In de grafische industrie draait alles om het ultieme eindresultaat. U innoveert, neemt uw opdrachtgevers werk uit handen en zorgt voor een prachtig eindproduct. Wij begrijpen dat als geen ander. Wij leveren u dan ook alle benodigdheden om tijdens het gehele bedrijfsproces zo schoon mogelijk te werken.U wilt uw medewerkers vanzelfsprekend een schone en veilige werkplek bieden. Maar schoonhouden moet geen hoofdtaak zijn; u bent tenslotte drukker. Daarom bent u bij ons precies aan het juiste adres. Wij laten u kennismaken met alle producten die u nodig heeft om de werkomgeving en apparatuur op relatief eenvoudige wijze schoon te houden.Bekijk daarom snel ons complete assortiment poetsdoeken en absorptiematerialen. Ook uw medewerkers worden niet vergeten. Voor hen hebben we onder andere handreinigers en verzorgende producten in het assortiment.


MTS IndustrieIndustrie: Ook in de industrie geldt dat een schone werkomgeving veiliger en gezonder is voor uw medewerkers. Bovendien leidt een schonere werkomgeving tot betere prestaties. Wij zijn op dat terrein een bijzonder gewaardeerd partner in de industriële wereld. Met ons brede assortiment poetsdoeken en absorptiematerialen bieden wij dé oplossing voor een schone en gezonde werkomgeving. We voorzien in een uitgebreide range aan artikelen die door hun specifieke samenstelling helemaal toegespitst zijn op iedere soort vervuiling in industriële omgevingen. Denk daarbij aan oliën, vetten en chemicaliën.Ook uw medewerkers verliezen we vanzelfsprekend niet uit het oog. Speciaal voor hen hebben we onder andere professionele handreinigers en huidverzorgende producten.


MTS MedischMedisch: In de medische sector geldt hygiëne als absolute topprioriteit. Ieder infectiegevaar voor cliënten en medewerkers moet tenslotte voorkomen worden. Wij ontzorgen u van A tot Z met de juiste sanitaire - en hygiëneproducten.Wij ontwikkelen, produceren en leveren de meest functionele sanitaire producten die voldoen aan de laatste voorschriften in de zorg. Zo kunt u bij ons terecht voor toiletpapier, papieren handdoeken, afvalsystemen en toiletbrilreinigers. Maar wij hebben ook antibacteriële zeep en desinfecterende handgel in ons assortiment. Ga niet zelf zoeken; bij ons vindt u werkelijk alles op één adres.