webshop
0
0
Schoonmaken en desinfecteren in zorghuizen: wanneer de hygiëne standaarden extra belangrijk zijn
 

Zorghuizen zijn in de meeste Europese landen veelal plaatsen voor heel oude mensen, personen met een handicap of senioren die extra zorg nodig hebben. Medisch en ondersteunend personeel zorgen voor alle aspecten van het welzijn van deze individuen die in deze zorghuizen leven. De personen die in zorghuizen wonen zijn vaak ouder of hebben een vatbaarder immuunsysteem, hetgeen hen minder weerbaar tegen overdraagbare infecties maakt. Vandaag de dag is de vraag naar de bijbehorende schoonmaak en desinfectie handelswijzen bijzonder actueel. Dus, hoe houd je de kamers en andere ruimtes veilig voor inwoners, bezoekers en personeel? Er kunnen hiervoor producten van een hoge kwaliteit gebruikt worden, welke op onze website te vinden zijn. Elk onderdeel van het zorghuis heeft zijn eigen eisen als het op schoonmaken aankomt. Appartementen, leefruimtes voor activiteiten waar verschillende mensen samenkomen en plaatsen waar gegeten wordt hebben ieder een specifiek soort hygiëne nodig. Plus de bezoekers- en personeelsruimtes natuurlijk ook. Bij ons zijn verschillende producten en vooraanstaande merken in hygiëneproducten te vinden om in alle typen zorghuizen te gebruiken, om zo een optimale hygiënische veiligheid te waarborgen.

Dit zijn 5 belangrijke en algemene factoren voor het runnen van kwaliteitsvolle zorghuizen:
 • Doeltreffendheid: de behandeling en ondersteuning van bewoners moet doeltreffend zijn en de levenskwaliteit positief beïnvloeden

 • Verzorgend: al het personeel dat de bewoners behandeld, doet dit constant met zorg, compassie, waardigheid en respect

 • Veiligheid: de bewoners zijn veilig in hun omgeving. Veiligheid is van topbelang, dus staat altijd voorop

 • Ontvankelijkheid: alle diensten zijn dusdanig geregeld en georganiseerd dat alle behoeften van de bewoners tijdig en op een correcte manier beantwoordt worden

 • Goed geleid: de kwaliteit in een zorghuis wordt van de top naar beneden neergezet, waarbij het management, de leiderschap en het bestuur compleet op het leveren van een eersteklas verzorging gefocust zijn

De grote variatie in schoonmaakmiddelen die wij in onze webshop aanbieden zijn doeltreffend en economisch in gebruik. Alle onplezierige geuren en koppige blokkades zijn een ding uit het verleden met deze producten. Het schoonmaken van sanitaire faciliteiten zoals toiletten en urinoirs of pijpleidingen zijn niet langer een probleem. Al onze producten zijn alsmede economisch in gebruik, dus dat kan geld besparen maar tegelijkertijd toch een hoge schoonmaakkwaliteit verzekeren.

 
Hoe je een goed schoonmaakmiddel uitkiest
 • Allereerst moet je bepalen waar het voor moet dienen. Het is hierbij noodzakelijk om kennis van de samenstelling te nemen. Veel producten bevatten chloride of afgeleiden daarvan (bijvoorbeeld: producten om een toilet of badkamer te desinfecteren). Het is daarom noodzakelijk om de scoonmaakmiddelen naar hun gebruiksdoel te gebruiken. Doeltreffend gebruik voorkomt bijvoorbeeld de beschadiging van een oppervlakte die niet met een middel dat chloride bevat schoongemaakt kan worden.

 • Vergeet niet om jezelf goed tijdens het schoonmaken te beschermen. Gebruik altijd schoonmaakhandschoenen. Bescherm de huid tegen de mogelijk ongunstige effecten van schoonmaakmiddelen.

 • Milieuvriendelijke producten zijn momenteel heel populair. Deze bevatten geen componenten die schadelijk voor ons zijn, zoals: chloride, fosfaten, parabenen. Dit is waarom deze als hypoallergeen beschouwd worden. Gebruik alsmede producten die onschadelijk zijn voor dieren (als jij die hebt) en voor het milieu.

Doe zonder moeite de afwas

De juiste afwasproducten maken de vaat zonder al te veel moeite blinkend schoon. Alle zorgen zullen verdwenen zijn aangezien je er niet langer tegenaan hoeft te zien. We bieden de beste afwasmiddelen om jouw leven gemakkelijker te maken en je zo ook meer vrije tijd te schenken voor al jouw favoriete activiteiten. Al deze spoel- en desinfecteermiddelen zijn behoorlijk economisch in gebruik. Er zijn verschillende afwasmiddelen, zowel voor machines als de handwas. Beide types zijn ecologisch en veilig. Wanneer je veilige detergenten en schoonmaakmiddelen gebruikt, dan is jouw huis pas echt verantwoord schoon.

De aroma's en luchtverfrissers van Hyscent zorgen voor een plezierige atmosfeer

Geur is op iedere locatie een belangrijk onderdeel van de atmosfeer en comfort. Dat is omdat de huiselijke aroma's steeds populairder worden. Aromatiseren is veel meer dan enkel het verspreiden van een plezierige geur via een speciale geurverspreider. Met de juiste geur en verdeler versterk je het effect van de inrichting en haar audiovisuele omgeving. Als jij ook al die onaangename geuren beu bent, dan ben jij hier zeker op de juiste plaats aanbeland. Met Hyscent's uitgebreide ervaring in geuren, behoren al die onaangename geuren absoluut tot het verleden. Want al hun innovatieve luchtverfrissers, die zowel in kleine als in grote ruimtes gebruikt kunnen worden, zijn een echte opluchting. Hyscent biedt verschillende geuren, zodat je voor het perfecte aroma kunt kiezen. De systemen van Hyscent gebruiken speciale granulen die met pure geuren doordrenkt zijn waardoor de lucht wordt geblazen. Het systeem verspreidt zo een puur aroma en produceert hierbij geen ultrafijn stof waardoor ze evenzo veilig zijn en nog belangrijker: ze geen geursporen achterlaten.

Welk aroma is het beste te gebruiken?
 
Er bestaat hiervoor geen standaard antwoord, maar er zijn wel adviezen die jou kunnen helpen met het maken van de juiste aromakeuze:
 • Zilverspar: verlicht irritatie, stress en vermoeidheid

 • Rozen: geweldig voor meditatie en een bron van jeugdigheid. Het helpt ook om van vermoeidheid af te komen

 • Violet: heeft een mild en kalmerend aroma. Helpt tegen slapeloosheid, paniek en rusteloosheid

 • Vanille: brengt harmonie in de atmosfeer

 • Amber: een sterke afrodisiacum

 • Lavendel: ideaal om in slaap mee te komen

 • Mandarijn of koriander: brengt een creatieve sfeer voor goede ideeën

De Hyscent geurconcepten bieden een alles-in-één formule. Dat betekent dat de kosten inclusief advies, onderhoud, geuren en hervulling zijn. Je betaalt voor hun geurbeleving een vast maandelijk bedrag, iets wat transparant en goed gepland is. Experimenteer om de ideale geur voor een optimaal humeur te vinden door hiervoor verschillende composities te creëren.

Dit zijn enkele gerenommeerde merken die wij onze klanten aanbieden:
- Hyscent: aroma's voor thuis, kantoor, publieke ruimte, et cetera
- Hibu: bewaardozen voor reinigers, verdelers, enzovoort
- Hagleiter: tissuepapier

Wanneer er vragen zijn of er meer informatie nodig is over onze producten, dan kan de chatfunctie gebruikt worden om vlot een professioneel advies te verkrijgen.